Marketing Intelligence

Inteligența de piață reprezintă informațiile pe care o companie le poate colecta prin diverși furnizori despre piața pe care își desfășoară activitatea în prezent, sau dorește să opereze. Aceste informații ajută compania să-și definească segmentul, poziționarea, pătrunderea pe piață și oportunitățile în general.

Acest serviciu vine în forma unui raport bazat pe cercetare de piață și oferă oportunități unice pentru a naviga cu precizie în complexitățile peisajului de marketing. Acesta relevă mai multe informații despre procesele de business ale competiției și te ajută în clarificarea deciziilor.

Puncte Conversie

Audităm, urmărim și optimizăm punctele de conversie de pe landing page și website pentru a crește conversia, apelurile și vânzările. Fiecare buton, formular de contact și pâlnie de vânzare vor fi imbunătățite pentru maximum de eficiență și impact.

Disrupție

Disrupția este inovație puternică prin care un sistem, brand, afacere, se diferențiază într-un mod dominant. Prima oară adaptată în domeniul marketingului din România de către DDM.

Toate serviciile noastre sunt trecute prin acest filtru inovativ - pentru ca brandurile partenere să se ridice deasupra zgomotului actual din online. Prin acestă abordare afacerile pot câștiga teren într-un mod accelerat, chiar și într-o piață cu competiție perfectă. Nefiind nevoite să concureze pentru preț. În acest fel se evidențiază beneficiile reale și de durată ale serviciilor și produselor lor. Satisfacerea nevoilor și dorințelor clientului final printr-o poziționare și prezență disruptivă.

Promovare Social Media

Publicitatea Social Media este în momentul de față cel mai rentabil instrument de marketing. Constă – printre altele – în capacitatea de a viza segmente foarte specifice care se potrivesc cu avatarul clientului tău. Includ platforme precum: Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, LinkedIn, etc.

Pe baza statisticilor 73% dintre utilizatori sunt influențați de social media atunci când iau decizii de cumpărare.

Dacă business-ul tău nu are o prezență puternică pe rețelele de socializare, pierzi șansa de a construi relații cu oamenii care contează cel mai mult: clienții tăi.

Clienții tăi se așteaptă să îți găsească brandul acolo unde petrec cel mai mult timp, cu alte cuvinte, pe rețelele de socializare.

Noi te vom ajuta să îți creezi o poveste unică de brand, relații cu clienții și să îți dezvolți perspectivele pe social media - pentru a-ți extinde vânzările pe termen lung.

Acestea sunt câteva dintre serviciile pe care le oferim:

  • Setarea publicului ideal, pentru targetare hyper-specifică;
  • Crearea și optimizarea continuă a campaniilor online de promovare;
  • Postări consecvente pentru a menține comunicarea și brandul în atenția potențialilor clienți;
  • Extinderea brandului tău în ochii publicului țintă prin publicitate directă;
  • Dezvoltarea strategiilor de marketing;
  • Alte sarcini custom disponibile.

Adwords și PPC

Campaniile Adwords sunt cele prin care te vom promova pe Google și YouTube prin metoda plată per click(PPC). Campaniile PPC de succes oferă oportunități remarcabile de extindere a brandului, precum și vânzări directe. Orice campanie PPC presupune cercetare și evaluare constantă, cu scopul de a obține cea mai mare rentabilitate a investiției (ROI).

Ne vom asigura că indiferent de buget, vei cumpăra cel mai valoros trafic. Interesul nostru este de a te ajuta să aduci cât mai mult trafic relevant, la un cost cât mai mic posibil.

Pe scurt, managementul campaniilor PPC realizat de echipa noastră te va ajuta să obții mai mult trafic, un ROI mai bun, trafic targetat și să reduci costul la fiecare click.

Optimizare SEO

Traficul organic prin motoarele de căutare Google este una dintre piesele centrale în marketingul afacerii tale. Este esențial să știm cu exactitate ceea ce caută clienții tăi pentru a putea apărea printre primii în rezultatele căutării lor. Strategiile noastre cuprinzătoare de cuvinte cheie și de cercetare a pieței ne ajută să detectăm ce caută clienții tăi, cât și ce vor căuta cel mai probabil și în viitor.

Aceste strategii ne ajută să vizăm publicul țintă care este interesat de produsele și/sau serviciile tale prin optimizarea paginilor și a website-ului tău. Vom recomanda sau adapta îmbunătățiri ale cuvintelor cheie și ale altor elemente importante pentru creșterea capacității paginii tale de a atrage trafic și de a genera vânzări.

Mai mult decât atât, SEO are două componente majore: direcție și putere. Direcția este dată de cuvintele cheie, optimizările de linkuri interne, meta tag, meta description, iar puterea este dată de articole și backlink-uri. Crearea articolelor și publicarea lor pe backlink-uri asigură creșterea autorității website-ului tău pe motoarele de căutare Google.

Web Design și Logo

Business-ul tău merită un start bun, sau un rebranding cu un logo remarcabil care să reprezinte valorile comapaniei în totalitate. De asemenea, este foarte important să ai un loc în care brandul tău să poată străluci online. Din acest motiv creăm de la 0 sau remodelăm website-ul tău existent pentru a exprima în mod clar ideile și valorile brandului tău.

De exemplu, website-ul nostru se bazează pe două proprietăți, acestea fiind minimalismul și claritatea. Mai mult decât atât, ilustrăm nu doar logo-uri ci și bannere, cărți de vizită, panouri publicitare și alte cereri specifice de proiectare și design care se potrivesc nevoilor tale. UX (user experience) design este un alt element important care se aplică tuturor formelor vizuale, atât în cazul website-urilor cât și al aplicațiilor.

Email Marketing

Marketingul prin e-mail rămâne una dintre cele mai bune metode de comunicare directă. Prin integrarea acesteia în strategia de marketing, te vom ajuta în construirea unei comunități, mereu informate, în jurul brandului tău. În prezent, poate fi o adevărată provocare să ieși în evidență printre sutele de mesaje electronice pe care oamenii le primesc. Din acest punct de vedere vom oferi claritate și un mod unic de a comunica cu potențialii tăi clienți. Deasemenea, este foarte important să formezi o listă detaliată de e-mailuri de la persoane care au arătat deja interes față de produsul sau serviciul tău.

Astfel, te ajutăm să obții o listă consistentă de e-mailuri prin care vom crea și menține o legătura cu potențialii tăi clienții – cu toate informațiile și ofertele care vor apărea – în funcție de obiective.

Dezvoltare Software

Cunoscuți pentru propriile noastre proiecte, de la site-uri web de e-commerce până la aplicații mobile, DDM a devenit lider în construirea și sprijinirea echipelor dedicate de dezvoltare software. Fiecare aplicație web sau mobil este creat și personalizat pentru obiectivele tale cu o atenție deosebită pe UX.

Pentru orice început de drum, oferim un audit pentru a stabili cu exactitate cerințele și etapele necesare.

Copywriting

O strategie web solidă reprezintă fundația oricărui website de succes. Pentru ca motoarele de căutare să indexeze foarte bine un site, el are nevoie de conținut de calitate. Copywriting însemnă crearea unor texte foarte atrăgătoare și convingătoare pentru vizitatori, care răspund unei nevoi a lor și care ajută site-ul să aibă o poziție cât mai bună în SERPs (Search Engine Results Page). SEO ajută utilizatorii să ajungă pe website-ul tău, iar conținutul îi îndrumă să găsească ceea ce caută și să execute o acțiune (să cumpere, să se inscrie, să doneze etc.), scopul lui final fiind conversia.

Consultanță

Îți analizăm poziția actuală și identificăm mixul de marketing adecvat pentru a comunica mesajul tău către piața țintă. Te îndrumăm în implementarea strategiei de marketing și ne asigurăm că obții rezultate dorite.

Când e momentul potrivit să apelezi la servicii de consultanță?
  • Dorești un audit mai amănunțit din experiența unui specialist asupra procesului tău de marketing.
  • Vrei să îți imbunătățești atractivitatea ofertei, să stabilești noi metode și targete de vânzări.
  • Ai nevoie de un punct de vedere extern față de provocările interne.
  • Vrei o nouă perspectivă asupra strategiilor de marketing.

Automatizări

Te ajutăm să îți automatizezi task-urile zilnice care îți răpesc din timp sau din timpul business-ului tău. Dacă nu ești sigur că ai asemenea activități noi te putem ajuta print-un audit.

Cei mai puternici vectori într-un business de succes sunt automatizările și creativitatea.

Baze de date

Te ajutăm la crearea sau obținerea unei baze de date care să te ajute la dezvoltarea business-ului tău prin construirea unei comunități. Vezi Email Marketing.

Totodată, organizăm sisteme de date cu caracteristici automatizate pentru a simplifica și a securiza aceste informații, esențiale pentru compania ta.

Search Engine Marketing

Search engine marketing înseamnă să fii la locul potrivit în momentul potrivit. Fiecare căutare este o oportunitate. Clientul tău ideal ar trebui să ajungă mai întai la tine. Creșterea continuă a numărului de căutari de pe dispozitivele mobile cât și managemenul corect al conținutului au devenit părți indispensabile ale mixului. Aici vom interveni noi, prin ajustări fine de conținut, video, imagini, forumuri, pentru ca serviciile și/sau produsele tale să fie găsite de oamenii potriviți, în momentul potrivit.