Disruptió

A diszruptió olyan erőteljes innováció, amelyen keresztül egy rendszer, márka, üzlet domináns módon megkülönbözteti magát. Ez a szó tulajdonképpen mindent képvisel és összefoglal, amit teszünk. Az általunk kínált összes szolgáltatás átmegy ezen a szűrőn – ami figyelemre méltó hatással van a jelenlegi zaj fölé. Kiemeljük és erős kontraszton keresztül ismertté tesszük az általunk képviselt márkák előnyeit és jellemzőit.

Ezzel a megközelítéssel a márkák népszerusitése nagyon felgyorsul, még a tökéletes verseny mellett is. Nem kell harcolni az ár miatt. De valami sokkal fontosabbra lehet alapozni; a szolgáltatásaik és termékeik valódi és tartós előnyeire. Konkrét és pozitív hatás a végfelhasználóra. Igényeik és vágyaik kielégítése disruptió pozicionálással és jelenléttel.

Közösségi média reklámok

A közösségi média reklámok az egyik legjobb lehetőséget nyújtsák arra, hogy növeled eladásaidat, hogy pontosan azokat az embereket célozd meg akik a te potenciális vásárlóid.

Mi a Facebook, Instagram, Twitter és LinkedIn hirdetésekre összpontosítunk.

Ezért, ha szeretnéd a weboldaladadra több vásárlót terelni/ vállalkozásodat megismertetni az emberekkel és/vagy növelni eladásaidat ezek a felületek segíthetnek neked

Itt van néhány általunk nyújtott szolgáltatások:

 • Célközönségek létrehozása;
 • Az eladások növelése;
 • Retargeting hirdetések készítése;
 • A márka népszerűsítése hirdetésekkel;
 • A befektetett összeg megtérülésének növelése.

Google Ads

A keresőmotor-hirdetések lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy licitáljanak a reklám elhelyezésének érdekében, ha valaki egy adott kulcsszót ír be.

A hirdetési kampány megteremtése sok munkát igényel, a megfelelő kulcsszavakat kell kutatni, különböző hirdetéscsoportokat kell beállítani bizonyos kulcsszavakhoz stb.

Széles körű ismeretünkkel és hatékony eszközeinkkel létrehozhatjuk és kezelhetjük ezeket a kampányokat.

Keresőoptimalizálás (SEO)

SEO szolgáltatásaink fontos szerepet töltenek be vállalkozásod marketing tevékenységeiben. Ahhoz, hogy a terméked/ szolgáltatásod megjelenjen a keresési eredmények között ki kell deríteni, hogy mi az amire a leggyakrabban rákeresnek az emberek.

Pontosan ebben nyújtanak segítséget átfogó kulcsszó és piackutatási stratégiáink, hogy felismerjük, mire van igényük az embereknek, mit keresnek illetve hogyan milyen ajánlatot mutassunk nekik, hogy a weboldaladra vonzzuk őket.

Ezek a stratégiák segítenek, hogy a termékeid/ szolgáltatásaid a megfelelő embereknek jelenjen meg.

A weboldaladat elemezzük és úgy alakítjuk ki, hogy a Google algoritmusával együtt játszva maximalizálja az eladásokat.

Kulcsszavakat és más fontos elemeket fogunk javasolni vagy módosítani, hogy növeljük a weboldal forgalmát és az eladásokat.

Közösségi média karbantartás

Olyan korszakban élünk, ahol a technológia, az online jelenlét minden ember életében jelen van, így a vállalkozásod is jelen kell, hogy legyen az összes jelentős közösségi média felületeken.

Mi segítünk, hogy vállalkozásod az összes jelentős közösségi média felületeken jelen legyen. Ennek köszönhetően sokkal több időd marad, így figyelmedet fontosabb dolgokra tudod irányítani, pl: a vállalkozásod növekedésére, családra, stb.

Mi segítünk neked a következő feladatokban:

 • Profil beállítása és testreszabása a főbb közösségi média platformokon (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin);
 • Stratégia kialakítása;
 • Blog írása;
 • Releváns tartalom posztolása;
 • A vállalkozás népszerűsítése;
 • Online kampányok létrehozása;
 • Tartalom kutatás és fejlesztés;
 • Egyéb rendelkezésre álló egyéni feladatok.

Weboldal/ logó tervezése és létrehozása

A vállalkozásod nagyszerű logót érdemel illetve szüksége van egy online jelenlétre, ahol a potenciális ügyfelek sokkal könnyebben megismerhetnek és vásárolhatnak tőled.

Mi személyre szabott egyedi weboldalt alakíthatunk ki a számodra, amely a legjobban tükrözi a vállalkozásod.

Azonkívül nagyszerű logókat (és egyéb grafikai elemeket) tervezünk és illusztrálunk, amelyek megfelelnek a kéréseidnek.

E-mail Marketing

A marketing egyik legjobb módja még minid az e-mail marketing. Jelen pillanatban a legtöbb vállalkozó számára a következők okozzák a legnagyobb gondot:

 • a kiküldött e-mail a spam mappába kerül;
 • nem tudnak kitűnni a többi e-mail közül amelyeket az emberek általában kapnak.

Gyakorlati tapasztalatainknak köszönhetően létrehozunk olyan e-maileket, amelyek könnyen kiemelkednek a többi közül.

Különböző stratégiák állnak rendelkezésünkre, hogy olyan embereket találjunk, akik érdeklődnek a termékeid/ szolgáltatásaid iránt.

Így segítünk megszerezni és naprakészen tartani ügyfeleidet az összes frissítéssel és ajánlattal kapcsolatosan.

Szoftverfejlesztés

A DDM elismert szoftverfejlesztő csapatok részvételével, kiemelkedő szintű projekteket valósít meg, az elektronikus kereskedelmi webhelyektől a mobil alkalmazásokig. Bármilyen weboldal, vagy alkalmazás fejlesztését kivitelezzük – szoftverfejlesztés, webfejlesztés és mobil fejlesztés.

Marketing Tanácsadás

Jelenlegi online helyzetének elemzését követően, meghatározzuk a vállalata számára legmegfelelőbb marketingmixet, hogy üzenete a megadott célpiachoz jusson el. Mi segítünk Önnek a marketingstratégia megvalósításában, valamint jelentős figyelmet fordítunk a kívánt eredmények elérésére.

Automatizálás

Segítségére lehetünk, olyan mindennapi feladatok automatizálásában, amelyek értékes időt, valamint energiát vesznek el Öntől. Birtokunkban áll minden szükséges eszköz és ismeret, ezen folyamatok és feladatok megkönnyítéséhez.

Amennyiben segítségre lenne szüksége az automatizálható feladatai beazonosítását tekintve, mi egy díjmentes ellenőrzéssel segíthetünk Önnek, ezen pontok meghatározásában.

Adatbázis

Segítünk Önnek létrehozni, vagy megszerezni egy adatbázist, amely elősegíti az üzleti növekedést, valamint hasznos információkat nyújt a hatékony vállalati vezetéshez és fejlődéshez. Ugyanakkor szisztematizálhatjuk az adatrendszereket, annak érdekében, hogy egyszerűsítsük és biztonságossá tegyük a fontos információkat vállalkozása számára.