Digital Disruptive

Népszerűsítsd vállalkozásodat az online világban és növeld eladásaidat!

Miért dolgozz velünk?

Folyamatosan törekszünk az innovációra - teljes digitális marketing csomagot kínálunk: közösségi média Marketing, SEO (keresőoptimalizálás) szolgáltatások, Online Marketing, PPC kampányok (Google Ads), Web Design, Kreatív grafika, IT megoldások. Minden, amire szükséged van - egy helyen.

Alapelveink

Az egész struktúránk az integritáson és az ügyfelek elégedettségén alapul.

Minőség

Lelkesedéssel végezzük munkánk ezért a minőség a természetes velejárója.

Támogatás

Partnereiknek támogatást kínálunk e-mailen és telefonon, mindig a rendelkezésükre állva.

Kérjen ajánlatot

Küldetésünk

Segítünk hogy növeld eladásaidat és népszerűsítsd vállalkozásodat.

Küldetésünk , hogy a vállalkozásod kitűnjön a digitális világban.

A vállalkozásod sikere a mi sikerünk is!

Elképzelésünk

Garantáljuk, hogy a vállalkozásod kiemelkedik a konkurenciáid közül.

Egy folyamatosan fejlődő online jelenlétet hozunk létre és tartunk fent neked, amelynek célja, hogy lépést tartson a mai gyorsan változó időkkel illetve, hogy növelje eladásaidat.

Elveink

Hatékonyság, etika és professzionalizmus.

Tapasztalaunk

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az üzleti folyamatok kiszervezésében (BPO) és az ügyfelek elégedettségének megszerzésében. Alapvető szakértelmünk a multinacionális vállalatokkal való foglalkozás, a business népeszerűsítése és fenntartása - hosszú távú értékesítést eredményezve.

A Social Media Marketing (SMM), a tartalommarketing, social media reklám, a kampányok és promóciók egyike a sokféle eszköznek, amellyel foglalkozunk. Tapasztalattal rendelkezünk az Ebay és az Amazon piacon is, amely magában foglalja a termék- és kulcsszókutatást, a listing optimalizálását, a termékbevezetést és az értékesítés növelését, valamint a pay-per-click optimalizálását és rangsorolási stratégiákat.

Hasonlóképpen szilárd háttérrel rendelkezünk a keresőoptimalizálás (SEO) és a digitális analitika területén.

Emellett foglalkozunk weboldalak / webáruházak (e-commerce) készítésével, illetve a forgalom növelésével és konverziós stratégiákal. Hatásos weboldalak, kreatív grafika és logók tervezése az egyik fő szakértelmünk. Csapatunk IT szakértőket is tartalmaz, akik a PHP (CodeIgniter, Laravel, WordPress, Joomla, Prestashop), JavaScript (Vue.js, Angle, jQuery), RDBMS (MySQL, Postgres) és NoSQL adatbázisokban (MongoDB , Redis) szükséges tapasztalattal rendelkeznek.

Más szavakkal, csapatunk arra specializálódott, hogy azonosítsa az ügyfelek igényeit különböző területeken, a piackutatást téve fő célkitűzésként, a lehető legjobb eredmények elérése érdekében. Szakértelmünk az online marketing minden sarkát érinti, így ügyfeleink számára a lehető legjobb stratégiákat kínáljuk, biztosítva cégeik fejlesztését és egyedülálló jelenlétét a piacon.

Vállalkozásodat teljesen új szintre emeljük.

Partnereink

300+ Partner, akikkel az elmúlt három évben együttműködtünk, és akiknek segítettünk vállalkozásuk bővítésében.

Lépj velünk kapcsolatba.

Hétfő - Péntek, 9:00-18:00
Kapcsolat